Video's

Laat u inspireren door de nieuwste technologieën van LG. Download hier uw LG videomateriaal per productgroep.
U kunt de video’s per stuk downloaden door op de downloadlink onder de video van u keuze te klikken. Ook is het mogelijk om de video direct in te sluiten op u website. Klik bij Youtube op de knop insluiten voor de betreffende code.


Een stijlvolle airco voor ieder huis. Uniek design gecombineerd met speciale lichteffecten zorgen voor een unieke sfeer in uw kamer.

 

Download direct de video


 


Ontdek de energiezuinige wandmodellen van LG.

 

Download direct de videoAlle LG Units kenmerken zich door hun uitmuntende energieprestaties waardoor u verzekerd bent van meer comfort tegen lagere gebruikskosten

 

Download direct de videoDe krachtige plasma Ionizer beschermt u tegen schadelijke stoffen in de lucht. Dit doet de Plasmaster Ionizer met meer dan 3 miljoen ionen. Het steriliseert niet alleen de lucht die door de airconditioner gaat, maar ook de omringende lucht voor een veiliger en schonere omgeving.

 

Download direct de videoEen 3M protection filter vangt stof, virussen en allergenen. In het systeem van LG en 3M worden bacterien en allergenen vervolgens onschadelijk gemaakt.

 

Download direct de videoLG Inverter - Energieprestaties van wereldklasse!

 

Download direct de video