LG B2B levert weer mooie cases op

In België hebben we de afgelopen periode weer diverse mooie cases opgeleverd. Onze installateurs zijn het hele Belgische land doorgegaan om verschillende locaties te voorzien van onze duurzame klimaatsystemen.

Zo zijn de vestigingen van Maisons du Monde in Doornik en Lochristi allebei voorzien van de LG Multi V IV. Deze winkels hebben een oppervlakte van maar liefst 1.500 vierkante meter. De wens was om overal in deze grote ruimte een natuurlijk comfortabel klimaat te creëren. De ideale oplossing hiervoor is onze LG warmtepomp, die een prettig winkelklimaat biedt voor de klanten. De vestiging in Doornik bevindt zich in het pas geopende winkelcentrum “Les Bastions”, waar ook Pro-Duo een nieuwe winkel heeft geopend. Dankzij de warmtepomp van LG hebben zij nu ook een hoog comfort in alle ruimtes.

Tevens hebben Thuiszorgwinkel Beringen en Zorg & Farma gekozen voor de LG Multi V IV oplossing die zorgt voor een energiebesparing en een comfortabel klimaat.

Wij zijn erg trots dat we deze winkels hebben mogen voorzien van onze klimaatsystemen. Hiermee kunnen ze al hun klanten een prettige winkelomgeving bieden. Bent u benieuwd naar de cases die wij de afgelopen periode hebben opgeleverd?
Bekijk dan hier de referenties.

Javascript should be enabled to use this form.

Meer weten over onze producten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
 

Referenties