LG Artcool: elegant ontwerp en geavanceerde technologie

Geraffineerd design, aandacht voor materialen en verborgen LED-displays: Artcool is de perfecte combinatie van design en efficiëntie

Met zijn slimme functionaliteiten en unieke design biedt LG Artcool maximaal vermogen en geavanceerde prestaties, die perfect passen bij stijlvolle en moderne omgevingen. Het product onderscheidt zich door een design met een ultradun spiegelpaneel, een verborgen LED-display en verfijnde materialen. De moderne en elegante lijnen van het chassis geven een uniek karakter aan elke woonomgeving.

Minimalistische vormgeving geschikt voor elk interieur

De Artcool airconditioner past perfect in elke omgeving dankzij de reeks intense en diepe tinten en de hoogwaardige afwerking. De Artcool Mirror is modern en elegant en verfraait kamers met zijn spiegelende paneel van gehard glas. Met het oog op uitbreiding van de kleurenreeks heeft LG reeds een zilveren lijn toegevoegd aan het portfolio.

Uitzonderlijke prestaties dankzij Dual Inverter-compressor

De Artcool Dual Inverter-compressor is een Twin Rotary compressor met een hogere rotatiefrequentie dan traditionele compressoren (10 – 130 Hz), wat zich vertaalt in een hoger rendement en energiebesparing, evenals een hogere koelsnelheid. De compressortechnologie van de Artcool zorgt voor een lager geluids- en trillingsniveau, waardoor de gebruiker zich kan ontspannen of comfortabel kan slapen zonder achtergrondgeluid van een airconditioner.

De Artcool bevat ook een ionisator, die tot drie miljoen ionen kan vrijgeven om lucht te zuiveren en geuren en schadelijke stoffen te verwijderen. De 4-Way Swing-functie zorgt voor een krachtige luchtstroom die gelijkmatig in de ruimte wordt verdeeld, zodat er een constante temperatuur ontstaat. De duurzaamheid en betrouwbaarheid van de Dual Inverter-compressor heeft een garantie van tien jaar.

Instellen op afstand met de SmartThinQ app

De LG SmartThinQ app stelt gebruikers in staat om de airconditioner eenvoudig op afstand te bedienen. Met de handige smartphone-app kan ieder lid van het huishouden zijn eigen instellingen beheren en de gewenste kamertemperatuur en modusinstellingen kiezen en opslaan. Via de SmartThinQ app biedt Artcool ook SmartDiagnosis. Meldingen worden op deze manier direct naar een smartphone verstuurd en via de app wordt direct ondersteuning geboden voor technische problemen.

“Minimalistisch design, uitstekende prestaties, geluidsarm en geavanceerde functionaliteiten: dat zijn de kenmerken van de Artcool, een product dat zich dankzij zijn innovatieve eigenschappen perfect aanpast aan elke omgeving en aan de behoeften van elke klant”, aldus Pieter Van Der Poorten, Sales Manager bij LG Electronics, Air Solutions Benelux. 

Javascript should be enabled to use this form.

Meer weten over onze producten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
 

Referenties