Wilt u niks missen, volg ons dan op:


ARTCOOL Stylist Inverter V

Stijlvol

De Artcool Stylist Inverter V is het nieuwste model in de Artcool lijn. Deze stijlvolle airconditioner kan koelen en verwarmen en is een sieraad in elk huis. De Stylist is vormgegeven als een modern wandmeubel en voorzien van ledverlichting.

Energiezuinig

De Artcool Stylist is zeer energiezuinig (energielabel A+/A). Met de 3-way soft airflow wordt de lucht snel en gelijkmatig verspreid in de ruimte. In de winter wordt de ruimte snel verwarmd en in de zomer wordt hij effectief gekoeld.

Geruisloos

Met 19 dbA is dit aircosysteem bovendien vrijwel geruisloos. Zo kunt u ongehinderd genieten van heerlijk binnenklimaat.

Sfeervol

De ledverlichting is handmatig in te stellen naar de wensen van de gebruiker. Er kunnen ook voorgeprogrammeerde stemmingskleuren worden ingesteld. Van romantisch roze tot vrolijk geel.

Makkelijk

De Artcool Stylist wordt geleverd met een innovatieve afstandsbediening. Hiermee regelt u in een handomdraai de temperatuur. Bovendien kunt u met het touchscreen de kleur van de ledverlichting bepalen. Via het scherm is informatie, zoals de tijd, temperatuur en operating mode te zien.

Gezond

De Artcool Stylist is voorzien van een antibacteriële filter die de schadelijke bacteriën uit de lucht haalt. Daarmee is de airconditioner niet alleen een aanvulling voor uw interieur, hij is ook nog eens goed voor uw gezondheid. 

De Artcool Stylist is verkrijgbaar in een 9K en een 12K versie.

Onze klimaatadviseurs kunnen u alles over de verschillende systemen vertellen en u een advies op maat geven. Maak snel een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Ga naar downloads