<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=454417494919373&ev=PageView &noscript=1"/>
Wilt u niks missen, volg ons dan op:


Deluxe Inverter V

Energiezuinig en gemakkelijk

De LG Deluxe Inverter V wandunit combineert energiezuinige prestaties met de gemakken van een airco. Dit wandunit airconditioningsysteem beschikt bovendien over filters die goed zijn voor de gezondheid doordat ze stof en schadelijke stoffen in de lucht tegenhouden.  

Scannen met smartphone

LG heeft in de Deluxe Inverter V een aantal unieke functies gebouwd. Een daarvan is de LG AC Tag On* alleen beschikbaar op de 18 en 24. Hiermee is het mogelijk om met een smartphone informatie van de unit op te vragen door deze met NFC te scannen. Voor de eindgebruiker is het mogelijk om hiermee de temperatuur, koel-verwarm-mode en het energieverbruik te zien. Installateurs kunnen er servicecodes mee lezen.

Nog sneller koelen

Een andere functie die exclusief in de Deluxe zit is de Jet Cool Plus* functie. Hiermee wordt de ruimte nog sneller gekoeld. De Jet Cool Plus techniek zorgt ervoor dat de koele luchtstroom 4 graden lager is dan gebruikelijk. Daardoor zal de ruimte tot 15% sneller gekoeld zijn. In combinatie met de 4-Way Auto Swing, die de lucht in vier richtingen de kamer in blaast, is de ruimte in no-time op de gewenste temperatuur.

Energie reduceren

Met de Active Energy Control is het mogelijk om met één druk op de knop het energieniveau te reduceren. De koelcapaciteit wordt verminderd waardoor de energie efficiëntie wordt verhoogd. Deze functie is handig wanneer er weinig mensen in de ruimte zijn.

Inzichtelijk

Met de Energy Display is het energieverbruik goed te monitoren. Door op de Energy Display knop op de afstandsbediening te drukken, laat het display op de unit zien hoeveel het verbruik zal zijn (in plaats van de temperatuur). Daardoor kunt u het energieverbruik verlagen als u het energieverbruik te hoog vindt.

De Deluxe Inverter V is verkrijgbaar in een 9K, 12K 18K en 24K variant. Deze laatste kan tot wel 7.4 kW koelen en 8.64 kW verwarmen.

Onze klimaatadviseurs kunnen u alles over de verschillende systemen vertellen en u een advies op maat geven. Maak snel een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Ga naar downloads