<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=454417494919373&ev=PageView &noscript=1"/>
Wilt u niks missen, volg ons dan op:
Royal Canin kiest voor een aangenaam klimaat en comfort met LG Multi V13-09-2017

Location:
Royal Canin  
Rue de Liège 70 
6180 Courcelles, België

Solution:

LG Multi V

Steeds meer klanten vinden esthetiek belangrijk en kiezen voor een klimaatsysteem dat past bij de ruimte waarin het komt te hangen. Zo ook Royal Canin in Luik. 

Achtergrond

Royal Canin is producent van kwalitatieve honden- en kattenvoeding. De filosofie van het bedrijf is dat ze alles doen met kennis van en respect voor dieren. Het dier staat daarom altijd centraal in de ontwikkeling van Royal Canin voeding. Het bedrijf benadert de hond en kat nadrukkelijk als dier zonder het menselijke eigenschappen toe te dichten. Deze benadering maakt Royal Canin wereldwijd uniek en succesvol. Al ruim 40 jaar lang. 

Uitdaging

Royal Canin in Luik is gevestigd in de industriezone Courcelles. Toen er een nieuw klimaatsysteem moest komen, was de wens: een aangenaam klimaat, bij voorkeur zo energiezuinig mogelijk. En een systeem dat er esthetisch goed uit ziet. Dus geen zichtbare toestellen, ook niet boven de plaatselijk verlaagde plafonds.

Oplossing

Er werd gekozen voor een LG Multi V warmtepomp. Deze werd gekoppeld aan diverse kanaalunits, aangesloten op textielkanalen die in harmonie zijn met de indeling van de ruimte. De kanaalunits werden opgesteld in naastliggende ruimten met de nodige retourname.

Voordeel

De LG Multi V warmtepomp voldoet aan de wensen van Royal Canin Luik. In de winter hebben de medewerkers een comfortabele warmte en in de zomer een aangenaam klimaat. Verder draagt de centrale sturing van de AC Smart Premium bij tot een extra energiebesparing. Hiermee kan men de gewenste temperatuur instellen op basis van de openingstijden.  De installateur kan de installatie op afstand volgen. Daardoor kan de installateur een foutmelding direct zien en verhelpen.
...

Deel dit: