LG Therma V
duurzame warmtepomp

Nu extra interessant door subsidieregeling

De LG Therma V lucht water warmtepomp verwarmt niet alleen een woning, maar ook het (sanitair) water. Het is eigenlijk een energiezuinige cv-ketel. CO2 neutraal en zeer geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

De LG Therma V levert een effectieve bijdrage aan de energiebesparing voor woningen.

Voordelen van de LG Therma V

  • Hoge energie-efficiëntie
  • Betrouwbaar
  • Gebruiksvriendelijk
  • Eenvoudige installatie en onderhoud

Contact opnemen

Waarom kiezen voor de LG Therma V lucht water warmtepomp?

De Therma V lucht water warmtepomp is een zeer geschikte energiezuinige oplossing voor de verwarming en warmwatervoorziening van woningen. Er wordt gebruik gemaakt van energie uit de buitenlucht, waardoor dit een krachtige manier van verwarmen is. De warmtepomp kan namelijk tot maar liefst vier keer efficiënter zijn. Het resultaat hiervan is een lagere energierekening. Bovendien zult u een hoog comfort en prettig bedieningsgemak ervaren.

Voor een hoogwaardige warmwater voorziening bent u bij LG aan het juiste adres. De warmtepomp is interessant voor nieuwbouwwoningen en renovaties: het levert voor alle twee een hoge energiebesparing op. 

Wilt u meer weten?

Download hier dan onze Therma V brochure.

Download brochure

Meestgestelde vragen

Kan ik mijn bestaande een-op-een cv-ketel door een warmtepomp laten vervangen?

In sommige gevallen is dit mogelijk maar lang niet alle gevallen. Daarom is het aan te raden u goed te laten informeren door een warmtepomp specialist (installateur). Deze specialist zal zaken als isolatiewaarde van u huis en afgiftesystemen bekijken en hierop een advies uitbrengen.

Welke verschillende soorten warmtepompen zijn er te koop?

In de markt onderscheiden we twee typen warmtepompen: lucht-warmtepompen en grondgebonden warmtepompen. Een Lucht-warmtepomp maakt gebruik van buitenlucht of ventilatielucht als brandstof voor het verwarmen van de woning. Grondgebonden warmtepompen maken gebruik van de warmte in de bodem of warmte in het (grond)water.

Kan ik een warmtepomp rechtstreeks bij LG aanschaffen?

LG levert niet direct aan particulieren, de warmtepompen worden via installateurs geleverd aan particulieren. LG heeft een netwerk aan installateurs welke een prijsopgave kunnen opmaken en een warmtepomp kunnen installeren.

Wie kan mijn warmtepomp installeren?

Door heel Nederland zijn installateurs opgeleid en getraind om met LG-apparatuur te werken.
Bekijk alle vragen en antwoorden

Wilt u een afspraak maken of wilt u een offerte?

Maak hieronder dan uw keuze: