Chaudière à pompe à chaleur

L'eau chaude est un luxe que nous utilisons tous les jours. LG l'apporte désormais à chaque salle de bain et/ou cuisine d'une manière encore meilleure. La chaudière à pompe à chaleur avec compresseur DUAL Inverter consomme jusqu'à 74 % d'électricité en moins qu'une chaudière électrique. Elle est donc non seulement plus économique, mais aussi beaucoup plus respectueuse de l'environnement.

Caractéristiques principales

  • Fonctionne jusqu'√† 74 % plus √©conomiquement qu'un chauffe-eau √©lectrique
  • 20 % d'eau plus rapide et 30 % d'eau plus chaude qu'une chaudi√®re sans la technologie DUAL Inverter
  • Capacit√© de 200 ou 270 litres
  • Design √©pur√©, plusieurs fois prim√©

Snel warm water & energiezuinig

Het water is met deze warmtepompboiler 20 procent sneller warm en kan tot 30 procent warmer uit de kraan stromen dan bij traditionele boilers. Met capaciteiten van 200 en 270 liter is de warmtepompboiler de effici√ęntste in zijn soort. Bovendien heeft deze energielabels A+ en A++.

Eenvoudige installatie en onderhoud

De eenrichtingsinlaat- en uitlaatleidingen van de machine en de gemakkelijk aan te sluiten draden in de aansluitdoos zorgen voor een snelle en eenvoudige installatie. Bovendien biedt de LG ThinQ-app Service Alarm- en Zelfdiagnoseprogramma's voor gemaksonderhoud.

Milieubewuste energieoplossing

Met een toenemende nadruk op milieubewuste energieoplossingen haalt de LG warmtepomp 75% van zijn energie uit de buitenlucht. Deze hernieuwbare energiebron zet lage temperatuur om in hoge temperatuur met behulp van twee warmtewisselaars, een condensor en een verdamper.

Strak en elegant design

De LG Warmtepompboiler heeft een strak en elegant design dat al meerdere awards heeft gewonnen

Neem hier contact met ons op

Onze LG experts staan voor u klaar. Vul de onderstaande velden in en wij nemen z.s.m. contact met u op. 

Ja, ik ben ge√Įnteresseerd in de:

Type klant:


We verwerken persoonsgegevens conform ons privacybeleid.