Comfortabel wonen, werken of recreĆ«ren is deels afhankelijk van een prettig binnenklimaat. Niet te warm, niet te koud en geen plotselinge temperatuurverschillen.Ā 

En daarom bieden wij uw klanten duurzameĀ klimaatsystemenĀ voor iedere ruimte en voor ieder doel. Van een wandunit die slechts Ć©Ć©n slaapkamer koelt tot een klimaatsysteem dat een heel ziekenhuis koelt en verwarmt.

Wij bieden aircoā€™s met een antibacterieel- en antistof filter die schadelijke bacteriĆ«n en stofdeeltjes uit de lucht haalt. Onze klimaatsystemen zijn dus niet alleen goed voor het milieu en de portemonnee, maar ook voor de gezondheid van uw klanten.

Nieuws

Uitgelicht

Lucht-Water Warmtepomp

Warmtepompboiler

De warmtepompboiler van LG met DUAL Inverter compressor heeft het allemaal. Hij is sneller, milieuvriendelijker, efficiƫnter, economischer en gebruiksvriendelijker; kortom alleen maar voordelen.

Uitgelicht

LG Dual Cool

LG DUALCOOL met luchtreiniger

De nieuwe LG DUALCOOL met luchtreiniger bevat een 2-in-1 zuiveringssysteem (luchtkoeling en luchtfiltratie) dat kleine stofdeeltjes, ziektekiemen en luchtvervuiling zoals PM1.0 kan filteren.

Neem hier contact met ons op

Onze LG experts staan voor u klaar. Vul de onderstaande velden in en wij nemen z.s.m. contact met u op.Ā Privacy Policy