Houd uw kennis up-to-date

Wilt u uw kennis up-to-date houden om aan de vraag van de klant te voldoen? Wilt u samen met vakgenoten meer leren over onze producten en toepassingen? Dan bent u van harte welkom. Naast dat u op onze LG Academy meer leert over onze producten, geven wij ook speciale seminars over actuele thema's (zoals het inzetten van social media voor uw bedrijf) en bespreken we de actuele wet- en regelgeving op het gebied van subsidies.

Heb je vragen over de trainingen in de LG Academy? Stuur dan een mail naar academy.bn@lge.com.

Kosteloos

Nóg een leuke bijkomstigheid: de trainingen op de LG Academy zijn gratis. Het kost u alleen een beetje van uw tijd.

Annuleren

Wilt u de training annuleren? Stuur dan uiterlijk drie werkdagen van tevoren een mail naar academy.bn@lge.com.

De training heeft een waarde van € 125,- p.p. (excl. BTW). Bij ‘no show’ zijn wij genoodzaakt de kosten aan u door te berekenen. 

Training op maat: bepaal zelf de inhoud en uw leerdoelen

Naast de algemene training, organiseren wij voor groepen meer dan 6 personen ook trainingen op maat. U bepaalt zelf de inhoud en de leerdoelen van de training, zodat u zeker weet dat u alleen datgene leert wat u echt wilt leren. Op deze manier kunnen wij gericht helpen bij problemen waar u tegenaan loopt. De trainingen kunnen op onze LG Academy worden gegeven of -als u wilt- op een andere locatie.

Mocht je vragen hebben over de trainingen op maat, stuur dan een mail naar academy.bn@lge.com.

Laat u uw kennis bijspijkeren

Wacht niet te lang en maak snel een afspraak om een de trainingen bij te wonen op onze LG Academy in Amstelveen, want kennis maakt het verschil!