Tijdens de LG Seminars leggen we graag uit wat wij voor jou kunnen betekenen als klimaatadviseur

De klimaatmarkt groeit hard. Enerzijds door de energietransitie, anderzijds door de baanbrekende innovaties in de HVAC branche. De markt heeft enorm veel potentie en deze willen we graag samen met jou ten volle benutten!

LG‚Äôs HVAC oplossingen¬†zijn √©√©n van de duurzaamste ter wereld en¬†behoren daardoor tot de top van de markt. Doordat onze systemen zo¬†energie-effici√ęnt mogelijk worden gemaakt, verlagen wij de CO2-uitstoot¬†drastisch. Ook verminderen wij de totale hoeveelheid afvalstoffen uit de¬†productie door gebruik te maken van milieuvriendelijke en¬†recyclebare materialen. Dit blijft niet onopgemerkt. Het Amerikaanse¬†magazine Forbes heeft ons uitgeroepen tot een van meest duurzame¬†bedrijven ter wereld! En daar zijn we ontzettend trots op.

Jij werkt iedere dag hard aan mooie klimaatprojecten. Maar dat hoef je niet alleen te doen! Tijdens de LG Seminars leggen we graag uit wat wij voor jou kunnen betekenen als klimaatadviseur. Samen maken we het verschil binnen de energietransitie in Nederland!

Vriendelijke groet,
Team LG Air Solution

Overzicht LG Seminars 2023:

N.t.b.