Hij is er: de nieuwe LG Next Q2 2022.
Vraag hem gratis aan!

Als installateur blijf je natuurlijk graag op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de klimaatbranche. En hoe makkelijk zou het zijn als je deze interessante informatie op je eigen deurmat bezorgt kunt krijgen?

Daarom geeft LG Air Solution elk kwartaal de LG Next uit!

In deze papieren krant, voor en door installatie professionals, praten we je niet alleen bij over het laatste product nieuws. Je maakt via interviews ook kennis met interessante vakcollega’s, leest over ervaringen van andere professionals uit de branche en je maakt kans op fantastische prijzen. In deze editie lees je over de deelname van LG aan VSK 2022, het verbeteren van de totale hotelbeleving met behulp van LG Hotel-TV en klimaatsystemen, een referentie project in samenwerking met onze distributie partner Centercon en maak je kans op de LG draadloze bluetooth speaker d.m.v. de kruiswoordpuzzel wedstrijd.

Heb jij deze editie in 2022 van de LG Next nog niet ontvangen? Vraag dan direct een exemplaar aan via onderstaand formulier, of meld je aan voor de gratis abonnement service. Dan zorgen wij ervoor dat je de LG Next met daarin het laatste nieuws uit de branche ontvangt!

LG Next aanvragen

Ik wil graag een gedrukte versie ontvangen van LG Next.

We verwerken persoonsgegevens conform ons privacybeleid.