De cirkel is rond met de nieuwe LG Round Cassette

Bij het productontwerp worden de prestaties vaak opgeofferd voor uitstraling of gemak. Toch heeft LG al deze elementen in één dynamische unit ondergebracht. De LG Round Cassette bewijst zijn uitstekende prestaties, vooral in ruimtes met hoge of zichtbare plafonds. Deze cassette biedt unieke voordelen voor cafés, restaurants, luxe warenhuizen, kantoren en hotels met trendy interieurs.

De ronde cassettes van LG zijn een ideale keuze voor een stijlvol interieurontwerp én prestaties

Premium design: optimaal ontwerp voor optimale prestaties
Het plafondontwerp van een ruimte speelt een cruciale rol in het interieur. Daarom besteden ontwerpers veel aandacht aan welke plafondcassette ze moeten installeren om aan de behoeften van elke ruimte te voldoen. Een aan het plafond gemonteerde cassette wordt een belangrijk onderdeel van het interieur van een ruimte. De nieuwe LG Round Cassette, winnaar van de Red Dot Design Award 2019, levert een geavanceerd ontwerp dat bijdraagt aan een verfijnd interieur.

Design en prestaties zorgen ervoor dat de LG Round Cassette de aandacht trekt

De LG Round Cassette overtreft de verwachtingen: niet alleen qua design, maar ook qua prestaties. Traditionele binnenunits van een cassette maken gebruik van drie afzonderlijke luchtuitlaten die lucht in drie richtingen verspreidt en daardoor blinde vlekken creëert. De nieuwe LG Round Cassette minimaliseert echter de aansluitingen in de cirkelvormige ventilatieopening voor een goed verdeelde luchtstroom, zonder blinde vlekken. Gebruikers kunnen de Crystal Vanes ook toepassen voor 6-staps precisieregeling om koele of warme lucht te verspreiden naar waar het nodig is. Deze configuratie is tweemaal zo nauwkeurig als de 3-traps luchtstroomregeling van andere ronde cassettes. LG heeft uitgebreide luchtkamertests uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de ronde en nauwkeurige luchtstroomregeling het mogelijk maakt om sneller te koelen. Zelfs met deze uitzonderlijke prestatie is het geluidsniveau van de LG Round Cassette slechts 39 dB (A), wat lager is dan het geluid in een bibliotheek met 40 dB (A). Deze eigenschappen maken de LG Round Cassette geschikt voor elke omgeving, maar dat is niet het enige wat deze toestellen bieden.

De LG Round Cassette is ideaal voor open plafonds

Het compacte ontwerp van de LG Round Cassette biedt voordelen wanneer design cruciaal is voor een ruimte

Een comfortabele luchtstroom: de perfecte pasvorm
Door de hoogte van het product te verkleinen, zorgt de round cassette voor meer openheid van een ruimte na installatie. De hoogte is slechts 33 cm. Bovendien bevinden de aansluitingen voor de condensafvoer en de koudemiddelleidingen zich op één plaats op de unit om de zichtbaarheid van leidingen en componenten te minimaliseren. Tevens zorgt het voor installatiegemak van de installateur. Dit premium ontwerp is perfect geschikt voor trendy en luxe ruimtes zoals hotels, restaurants, kantoor, cafés, musea en high-end meubel- en kledingwinkels.

Een geavanceerder ontwerp zorgt voor eenvoudigere en gemakkelijkere installatie

Eenvoudige installatie: ontwerp zorgt voor eenvoudigere installatie
De LG Round Cassette richt zich niet alleen op design, maar verhoogt ook het gemak voor installateurs. Het installeren kost beduidend minder tijd. Zo bevinden alle elektrische aansluitingen zich aan de buitenzijde van de unit in een aansluitkastje. Dankzij de LG Round Cassette behoren onnodig ingewikkelde installatiewerkzaamheden tot het verleden.

Bij het zoeken naar de ideale cassette-unit voor elke ruimte kunnen gebouweigenaren, ontwerpers en installateurs het er allemaal over eens zijn dat de LG Round Cassette op alle fronten perfect presteert. Door de betrouwbare efficiëntie van LG, in combinatie met flexibelere, esthetische mogelijkheden en optimale prestaties, hoef je niet langer genoegen te nemen met minder.

| Leestijd: