De LG DUALCOOL met luchtreiniger koelt, verwarmt Ć©n zuivert de lucht

LG biedt op ecologische wijze het ultieme comfort binnen vier muren

LG lanceert de nieuwste versie van de LG DUALCOOL. Deze airconditioner is uitgerust met een luchtreiniger. Naast het snelle koelen en verwarmen van een ruimte, zuivert de LG DUALCOOL met luchtreiniger nu automatisch de lucht met behulp van een PM 1.0-sensor. Ook verlaagt de airconditioner het energieverbruik met bijna 70 procent dankzij de Dual Inverter Compressor, die het toerental voortdurend aanpast om de gewenste temperatuur te handhaven.

LG staat garant voor hoogwaardige airconditioningsystemen die ruimtes zowel kunnen koelen als verwarmen. De recentste versie van de LG DUALCOOL airconditioner gaat nog een stapje verder: de nieuwste technologieƫn die zijn toegepast, zoals de Dual Inverter Compressor, verhogen het rendement in afzienbare tijd. Zo slaagt het nieuwe product er niet alleen in om een ruimte tot 40 procent sneller te koelen, maar gebeurt dit ook op een ecologisch verantwoorde manier. De LG DUALCOOL schroeft het energieverbruik namelijk tot 70 procent terug in vergelijking met ouderwetse toestellen zonder inverter technologie. Daarbij heeft de consument recht op 10 jaar garantie op de compressor.

Temperatuur Ć©n luchtkwaliteit
De nieuwste toevoeging vinden we aan de bovenkant van de unit: de ingebouwde luchtreiniger. Die komt automatisch in actie als de lucht in een ruimte niet langer van goede kwaliteit is. Een PM 1.0-sensor meet real-time hoeveel fijnstof zich in de lucht bevindt, duidt de luchtkwaliteit aan op het display en begint de lucht te reinigen zodra dat nodig is. Daarbij komt een ultrasone verspreider in actie om tot 5 miljoen negatieve ionen de kamer in te sturen. Die hechten zich aan de stofdeeltjes en worden zo aangetrokken door de positief geladen filter, waarin deze gezuiverd worden en opnieuw worden uitgestoten. Het resultaat is een veel betere luchtkwaliteit. De luchtkwaliteit is vervolgens af te lezen op een Smart Display dat aan de hand van vier kleuren de zuiverheid van de lucht aangeeft. De luchtreiniger is bovendien ook aan de LG ThinQ-app gekoppeld, zodat naast de temperatuur ook de luchtkwaliteit op afstand gemonitord kan worden.

Bestrijd geurtjes, dwarrelende deeltjes en bacteriƫn
Voor plaatsen waar we veel tijd doorbrengen met meerdere personen en de verluchtingsmogelijkheden niet altijd voldoen, is dit nieuwe LG product een absolute meerwaarde. Zonder een extra toestel te hoeven aanschaffen, kan de LG DUALCOOL met luchtreiniger vervelende geurtjes van bijvoorbeeld huisdieren, verf of chemische schoonmaakproducten optimaal minimaliseren. Het toestel verdrijft ook heel wat andere soort deeltjes, zoals bacteriƫn, wat voor mensen met allergieƫn een wereld van verschil kan betekenen.

Lees hier de volledige informatie over de LG DUALCOOL met luchtreiniger.

| Leestijd: