De LG Virtual HVAC Experience brengt een showroom tot bij jou

LG engageert zich om haar HVAC-partners en -klanten bij te staan in het zo goed mogelijk begrijpen van LG HVAC-oplossingen, zodat ze de beste keuzes maken, zowel voor thuis als op het bedrijf.. Dat engagement gaan we virtueel aan met de lancering van de LG HVAC Virtual Experience, een interactieve online showroom. De LG HVAC Virtual Experience gaat verder dan bezoekers informatie geven over de nieuwste HVAC-innovaties van LG. Ze krijgen er ook een rondleiding door een reeks van residentiële en commerciële installatie-omgevingen en gedetailleerde informatie over systeemconfiguraties en de voordelen ervan.

De virtuele ervaring

Het nieuwe virtuele platform van LG werd gecreëerd om klanten en professionals op een eenvoudige manier een kijk te geven op verschillende installaties en producten die elke omgeving optimaliseren. Bezoekers kunnen uit verschillende mogelijkheden, zoals appartement, villa, kantoor, high level kantoor, retail en hotel (verdere updates volgen) kiezen, en de virtuele rondleiding volgen met hun PC's of mobiele devices. Door op een categorie te klikken, kunnen gebruikers vrij elke installatieruimte doorlopen en gedetailleerde informatie terugvinden over elk onderdeel van de installatie, zoals de specificaties, kenmerken, productvideo's en casestudies. Door op de knoppen ‘luchtstroom’ en ‘leidingwerk’ te klikken, krijgen bezoekers een duidelijk beeld van de luchtstroom van elke binnen-unit of luchtreiniger. Ze krijgen ook te zien welke weg water en koelmiddel afleggen in het leidingwerk. Ze kunnen zelfs navigeren tussen verschillende operationele modi om te zien hoe de luchtstroom verandert.

Bovendien biedt de LG HVAC Virtual Experience ook de mogelijkheid om productontwerpen te bekijken en te zien hoe elk product in de installatieruimte past. Daarom is deze virtuele showroom een onmisbare tool voor consumenten, ontwerpers en installateurs die comfortabelere, esthetisch knappe en gezonde omgevingen willen creëren.

Het Virtuele Effect

Deze nieuwe feature van LG zorgt voor een beter beeld en begrip van de LG HVAC-mogelijkheden om klanten en partners eenvoudiger een keuze te helpen maken die efficiënter is en op voorhand al zicht biedt op het design en de kosten. Met de virtuele rondleiding wil LG haar klanten tijd en geld helpen besparen.

'De LG Virtual HVAC Experience is de manier om onze nieuwste oplossingen levensecht te bekijken, waar en wanneer u maar wilt', aldus James Lee, het hoofd van de Air Solution Business Unit bij LG Electronics Home Appliance & Air Solution. De virtuele rondleiding geeft uitgebreid informatie via een praktisch en intuïtief platform. Zoals altijd streeft LG ernaar om het comfort van de gebruiker te optimaliseren en tegelijkertijd de impact van HVAC-systemen op het milieu te minimaliseren dankzij duurzame oplossingen.

LG levert al jarenlang overal ter wereld efficiënte, hoogwaardige HVAC-oplossingen en streeft naar het bieden van zinvolle informatie en een complete service waarmee klanten en partners altijd een stapje voor blijven als het om HVAC-technologie gaat. Bezoek de LG Virtual HVAC Experience om het maximale uit uw HVAC-systemen en ruimtes te halen.

Klik hier om de LG Virtual HVAC Experience te ontdekken. 

 *Producten en oplossingen kunnen per land en bedrijfsomstandigheden verschillen.

| Leestijd: