De zuiverste lucht voor het nieuwe normaal, ook thuis

Sinds begin 2020 veranderde het leven drastisch voor velen. Mensen brengen veel meer tijd thuis door. Door de coronamaatregelen gebruiken velen vandaag hun woning als home office, fitnesszaal en nog zoveel meer. We kochten heel wat spullen en deden aanpassingen aan onze woningen om tegemoet te komen aan onze nieuwe behoeften. Tegelijk vergaten misschien ook heel wat mensen om onze woonsten veilig te houden door voor frisse en zuivere lucht te zorgen. LG brengt oplossingen aan die de luchtkwaliteit kunnen beheren zodat die aan onze behoeften blijft voldoen, ook wanneer er nog social distancing-regels van kracht zijn. De LG Air Purification Kit is hier een uitstekend voorbeeld van.

Het COVID-19 Community Mobility Report1, dat nagaat welke locaties mensen bezoeken en hoe lang ze er blijven, bevestigt dat we sinds februari 2020 veel meer tijd thuis doorbrengen. Daardoor stijgt ook het aantal factoren dat voor een slechte luchtkwaliteit in huis zorgt. Meer thuis koken bijvoorbeeld, verhoogt de hoeveelheid schadelijke gassen en deeltjes die in de lucht worden vrijgelaten2. Door thuis een workout te doen, neem took de hoeveelheid kooldioxide binnenskamers toe. Dat allemaal bij elkaar opgeteld, maakt dat de omgeving waar we het meest tijd doorbrengen, misschien wel ongezond is. Gelukkig zijn er oplossingen voorhanden die ook thuis voor een veilig gevoel kunnen zorgen door frisse en zuivere lucht te garanderen.

Vijf stappenfiltersysteem gaat verspreiding bacteriën en allergenen tegen

LG HVAC-oplossingen verbeteren de luchtkwaliteit op een efficiënte manier en zorgen voor een gezondere leefomgeving thuis. LG indoor units zoals de DUAL Vane Cassette staan bekend om hun strakke design en hun uitstekende prestaties, maar ze garanderen ook gezonde lucht indoor dankzij de effectieve luchtzuivering waar de LG Air Purification Kit voor zorgt. Die LG Air Purification Kit heeft een krachtig vijf stappenfiltersysteem waar een pre-filter in zit, een stof elektrificatie fase, een ultra fijnstoffilter, een deodoriserende filter en een ionisator. Het filtersysteem elimineert 99,9% van alle PM1.0 deeltjes in de lucht en gaat de verspreiding van bacteriën en allergenen tegen. De kit kan in de cassette worden gemonteerd, wat de installatie vergemakkelijkt en geen invloed heeft op de totale grootte van de indoor unit. 

Naast luchtfiltratie en -zuivering, kan elk LG-toestel dankzij de LG ThinQ connectivity ook bestuurd en gemonitord worden met de app. Gebruikers kunnen heel eenvoudig van eender waar de luchtkwaliteit in hun huis in de gaten houden. Ze kunnen er het HVAC system ook mee bedienen en de air purification activeren als dat nodig is. De DUAL Vane Cassette heeft ook een LED indicator die de bewoners informeert over de kwaliteit van de binnenlucht die zo eenvoudig en handig te monitoren is.

Terwijl we maatregelen treffen om veilig te blijven en meer tijd thuis doorbrengen, wordt er soms niet aan de luchtkwaliteit in onze woningen gedacht. LG HVAC oplossingen zijn daar het antwoord op. Ze maken het makkelijker om de lucht zuiver en woningen veilig te houden. Dankzij LG air purification kan je alles halen uit de tijd die je thuis doorbrengt.

| Leestijd: