Een seizoen vol uitstekende oplossingen voor luchtkwaliteit

De zomer staat voor de deur. Hoewel sommige dagen nog om de nodige verwarming vragen, staat er nu al een ongekend aantal zonuren op de teller. Het is dan ook niet gek dat bijvoorbeeld in de maand april 2020 de zonnigste maand ooit gemeten is.

Comfort in huis

Het thuisklimaat is momenteel belangrijker dan ooit tevoren. Daarom biedt de RAC line-up van LG voor iedereen het juiste comfort dat thuis wordt verwacht. Wij werken onafgebroken aan de ontwikkeling van innovatieve klimaatbeheersingsoplossingen die zorgen voor comfort, energiezuinigheid en uitstekende betrouwbaarheid.

Daar bovenop zorgt deze line-up voor een energiebewuste optie binnen het totale aanbod van airconditioners. Dit zijn producten met het label A+++ die gebruik maken van de innovatieve Active Energy Control-technologie. Active Energy Control zorgt ervoor dat de airconditioners in vier standen te gebruiken zijn, waardoor koeling en verwarming optimaal worden afgestemd op de omstandigheden. Tegelijkertijd wordt het energieverbruik aanzienlijk verlaagd. Zo slaagt de recentste versie van de LG DUALCOOL erin om een ruimte tot 40 procent sneller te koelen en wordt tegelijkertijd het energieverbruik met 70 procent verlaagd vanwege de inverter technologie.

De lucht zuiveren

Onze nieuwe lichting airconditioners creëert een schonere, aangenamere woonomgeving. Door onze gepatenteerde luchtzuiveringstechnologie met krachtige en effectieve luchtfilters, wordt iedereen beschermd tegen door de lucht verspreide deeltjes, allergenen en zelfs vervelende geurtjes van bijvoorbeeld huisdieren of schoonmaakproducten. Naast de verbeterde luchtkwaliteit zijn de airconditioners van LG ook nog eens indrukwekkend stil. Dit is onder andere terug te zien in de LG DUALCOOL met luchtreiniger, die tevens beschikt over LG’s Dual Inverter Compressor voor een milieuvriendelijk resultaat.

Een deel van de RAC line-up brengt een nieuwe standaard met zich mee op het gebied van technologie. Zo beschikken de Standard Plus, Deluxe, Prestige en ARTCOOL modellen naast ingebouwde wifi nu ook over spraakherkenning middels spraakbesturingssystemen Alexa en Google Assistant. Het bedienen van airconditioning vanuit bed of vanaf de bank is nog nooit zo makkelijk geweest.

Daarbij wordt het gebruik van het koudemiddel R32 in alle bovenstaande modellen ondersteund. Dit zorgt ervoor dat er geen schade wordt toegebracht aan de ozonlaag; R32 stoot namelijk fors minder CO2 uit dan R410A. Hierdoor is het middel milieuvriendelijker en blijft het ook in de toekomst beschikbaar.

 

“We geloven dat onze RAC line-up een verschil kan maken in hoe eindgebruikers hun thuisomgeving ervaren. Ook dit jaar zijn we weer trots op de impact op het totale comfort, het gemak en de luchtkwaliteit”, vertelt Richard de Waal, directeur bij LG Air Solution Benelux.

| Leestijd: