LG Air Solution Benelux zoekt een Key Account Manager Heating

Sta jij bekend als dé hulplijn als het aankomt op technische kennis en ben jij dan ook nog eens bereid om deze kennis in geuren en kleuren te delen met alle geïnteresseerden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de afdeling Air Solution van LG Electronics Benelux zijn wij op zoek naar een:

Fulltime Key Account Manager Heating

Wilco Henzen is Consulting Sales Manager bij LG en deelt graag alle ins en outs over deze functie.

Wat houdt de functie Account Manager Heating in?
Als Account Manager Heating ben je zowel intern als extern aanspreekpunt als het aankomt op passende technische oplossingen voor de meest uiteenlopende projecten. Intern deel je jouw kennis met betrekking tot wet- en regelgeving en subsidies. Daarnaast denk je graag mee over projecten van directe LG sales collega's. Op extern gebied ben jij de warmtepompspecialist die in contact staat met zowel distributiepartners, installateurs, adviseurs en architecten. Jij brengt de markt in de kaart, spot kansen, presenteert deze en adviseert de klant over passende oplossingen.

Hoe ziet een dag van een Account Manager Heating bij LG eruit?
Ik ben al 11 jaar werkzaam bij LG en echt iedere dag is anders. We houden van uitdagingen en deze uitdagingen gaan we met het team aan. Het is een afwisselende functie waarbij je zowel op kantoor aanwezig bent, maar ook veel op pad bent om klanten en partners te bezoeken.

Bij LG maak je onderdeel uit van een internationaal bedrijf dat zich continue ontwikkelt. Je bent een waardevol onderdeel van het bedrijf. Groei van medewerkers en van het bedrijf wordt gestimuleerd en daarvoor wordt veel kennis gedeeld in binnen- en buitenland.
Mooie herinneringen bewaar ik aan de bezoeken aan ons hoofdkantoor en de R&D afdeling in Zuid-Korea. Op dat moment besef je nog meer hoe bijzonder het is om een onderdeel te zijn en een bijdrage te mogen leveren aan de ontwikkeling van dit mooie bedrijf.

In wat voor team komt deze Account Manager terecht?
Je komt terecht in een enthousiast, professioneel en ervaren salesteam. Door regelmatig samen te komen heerst er een goede teamspirit. Binnen het team houden we de lijntjes graag kort en zijn we bereid om elkaar te helpen om op die manier grote stappen te zetten in de energietransitie.
Belangrijk om te noemen is dat vanuit deze functie doorgegroeid kan worden naar een leidinggevende rol door een team op te bouwen. Kortom: het is een functie met veel potentie!

Naar wat voor type persoon zijn jullie op zoek?
Een commerciële technische specialist met passie voor de warmtepomptechniek. Je bent enthousiast, zelfstandig en creatief. Jouw kennis van de warmtepomp-techniek weet je te vertalen naar een oplossing in de markt en daarvoor ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de klimaatbranche. Om als team optimaal te presteren delen wij graag kennis en we vinden het dan ook belangrijk dat jij jouw kennis over kan dragen in de vorm van trainingen en presentaties, zowel op kantoor als bij partners op locatie. Deze presentaties worden in het Nederlands en in het Engels gegeven dus het is fijn als jij je als een vis in het water voelt op dit vlak.

Wat zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden die gelden voor deze functie?
Je standplaats is ons kantoor in Amstelveen, maar je bent vooral veel onderweg. Wij zorgen voor een passende auto, laptop en telefoon. Ons arbeidsvoorwaardenpakket is modern en marktconform.

Als iemand geïnteresseerd is om te solliciteren, waar kan hij of zij zich melden?
De energietransitie is vol in beweging en LG is met haar oplossingen een sterke partner in deze markt. Heb jij veel zin in deze mooie kans? Stuur dan je motivatie en CV naar wilco.henzen@lge.com.

| Leestijd: