LG ARTCOOL Beige: de airconditioner in een stijlvol jasje

Met een airconditioner toch subtiel stijlvol zijn? Dat kan met de nieuwe LG ARTCOOL. Dankzij dit product van LG kan een ruimte optimaal ademen. De airconditioner met DUAL Inverter kleurt dit keer beige en is ideaal te plaatsen in de woonkamer, eetkamer, home office,... Net zoals de andere producten, brengt ook deze LG-oplossing verschillende voordelen en eigenschappen met zich mee.

Thuis je eigen klimaat regelen? Dat kan met de energiezuinige airco’s van LG. Airconditioners die een ruimte verwarmen en koelen met verschillende instelmogelijkheden. Bovendien wordt de lucht gezuiverd wat zorgt voor extra comfort.

Eigen karakter en uniek design

Nieuw op de markt: de LG ARTCOOL met kleur beige. Ideaal voor de mode- én klimaatbewuste kenners onder ons. Net zoals andere producten van LG, heeft ook deze haar eigen kenmerken. De LG ARTCOOL airco is ontworpen om in harmonie te zijn met het interieur van een woning, met een minimale en eenvoudige stijl.

LG airconditioners werken met lage geluidsniveaus, dankzij LG's unieke scheefstandventilator en Inverter Compressor die onnodig geluid elimineren en een soepele werking mogelijk maken. De Inverter lost onjuiste, ineffectieve en geluidsproblemen op. Hierdoor krijgen we een airconditioner die sneller koelt, langer meegaat, en stiller werkt. Voordelen die zeer welkom zijn bij de aanschaf van een airco. Met de 10 jaar garantie op de compressor, kunnen gebruikers langer genieten van de voordelen van LG airco. De Active Energy Control-functie maakt het mogelijk om het niveau van energieverbruik te beheren afhankelijk van de situatie. In feite is het een koele en comfortabele atmosfeer met energiebesparing.

De Ionisator doet hier ook zijn job en steriliseert binnen 60 minuten meer dan 99% van de aanhangende bacteriën. Meer dan drie miljoen ionen steriliseren niet alleen de lucht die door de airconditioner gaat, maar ook schadelijke stoffen en geuren die de unit omringen. Tal van eigenschappen die LG-producten steeds sterker maken. Naast al deze voordelen geniet de klant ook van een mooie garantie.

| Leestijd: