LG Dualcool met luchtreiniger combineert koel, warm Ć©n zuiver

LG houdt ervan om te vernieuwen en de LG Dualcool met luchtreiniger is daar een uitstekend voorbeeld van. Dat onze airconditioningsystemen zowel sterk zijn in koelen als in verwarmen, is niet nieuw, maar dit exemplaar zuivert daarnaast ook de lucht in de kamer. Niet manueel, wel automatisch met behulp van een PM 1.0-sensor en dat alles op een energiezuinige manier.

We brengen heel wat tijd door in onze leefruimtes of op kantoor. Vaak ook met veel mensen samen op Ć©Ć©n vloer. Dan is het niet alleen aangenaam om in de ideale temperatuur te zitten, maar ook om van zuivere, frisse lucht te kunnen genieten. De LG Dualcool met luchtreiniger heeft die functie aan boord, zodat je daar geen extra toestel voor in huis hoeft te halen. Je kan als eigenaar van een LG Dualcool met luchtreiniger ook gemakkelijk de luchtkwaliteit te allen tijden controleren via de LG ThinQ app.

Bestrijden van geurtjes, bacteriƫn en virussen
De ingebouwde luchtreiniger is een nieuwigheid in het airconditioning segment. De luchtreiniger komt automatisch in actie als de lucht in de ruimte niet langer van goede kwaliteit is. Een PM 1.0-sensor meet regelmatig hoeveel fijn stof er zich in de lucht bevindt, duidt de luchtkwaliteit aan op de display en begint de lucht te reinigen van zodra dat nodig is. Vervolgens gaat een ion verspreider zijn werk doen door tot 5 miljoen negatieve ionen de kamer in te sturen. Die hechten zich aan de stofdeeltjes en worden zo aangetrokken door de positief geladen filter waarin ze gezuiverd worden en opnieuw worden uitgestoten. Het resultaat is een veel betere luchtkwaliteit, die niet alleen aangenaam is voor mensen met allergieƫn, het herleidt ook vervelende geurtjes van bijvoorbeeld huisdieren, verf of chemische schoonmaakproducten tot een minimum en neemt virussen en bacteriƫn weg. De luchtkwaliteit in je woning is steeds leesbaar op het display van de LG Dualcool en via de ThinQ app, zo kan je deze eenvoudig monitoren.

70 procent energievriendelijker
Los van de extra voordelen die de luchtreiniger met zich meebrengt, is de LG Dualcool een state of the art airconditioningtoestel. Met behulp van de nieuwste technologieƫn slaagt het er namelijk in om een ruimte tot 40 procent sneller te koelen. Met behulp van de nieuwste technologieƫn slaagt het er namelijk in om een ruimte tot 40 procent sneller te koelen. Daarnaast bespaar je bij een normaal gebruik tot wel 70 procent op je totale energieverbruik. Moderne troeven die van de LG Dualcool met luchtreiniger meteen ƩƩn van de absolute toppers op de markt maakt.

| Leestijd: