LG in Beeld - een passende oplossing, dat maakt het werk leuk

LG Air Solution werkt succesvol samen met diverse installateurs, verspreid over het hele land. In de serie LG in beeld kom je meer te weten over onze partners. Graag laten we je in deze editie kennis maken met Dennis van de Grift en Geert Jansen. Dennis runt samen met zijn zwager Geert het bedrijf Jansen van de Grift Klimaattechniek Soest (Utrecht).

 

Verder bouwen aan familiebedrijf

Een echt familiebedrijf, zo zou je ons het best kunnen omschrijven. Ik, Dennis, heb ruim vijftien jaar samen met mijn vader gewerkt bij Van de Grift Klimaattechniek. Twee jaar geleden heb ik vervolgens met mijn zwager Geert de zaak overgenomen. Samen staan we sterker en bovendien hadden we allebei al een netwerk opgebouwd.

Geert begon jaren geleden als elektricien, maar koos al snel voor een andere grote passie: airconditioning en warmtepompen onder de naam Jansen Klimaattechniek. Nu bouwen we samen verder aan Jansen van de Grift Klimaattechniek.

 

Passend advies geven

We zijn gespecialiseerd in het installeren, onderhouden en repareren van airco’s, warmtepompen en andere klimaatsystemen. Netjes werken en passend advies geven, dat zijn de waarden die bij ons hoog in het vaandel staan.

Onze klantenkring is divers. We koelen en verwarmen dan ook verschillende type gebouwen; van hotels tot winkelpanden tot woonhuizen. Dat maakt het werk ook zo leuk, we zoeken telkens naar de beste oplossing voor elke situatie. Daarbij merken we dat steeds meer klanten, die zich steeds vaker op internet inlezen, het belang van een gezond binnenklimaat zien.

We werken uitsluitend met A-producten, omdat bij deze producten de kans op storingen zeer klein zijn, zeker wanneer de installateur over de juiste installatiekennis beschikt. Om die reden werken we ook met producten van LG. Die producten zijn kwalitatief gewoon goed.

 

Samenwerking van 2,5 jaar

De samenwerking met LG en Centercon begon ongeveer 2,5 jaar geleden toen een school in Amsterdam, een klant van ons, de voorkeur voor LG-producten in hun gebouw uitsprak. Zodoende zijn we gaan praten met LG en groothandel Centercon en dat klikte eigenlijk vrij snel.

Het contact met beide partners is goed, mocht er iets mis zijn dan wordt daar meteen wat aan gedaan. We zijn dan ook tevreden over de huidige relatie. De goede relatie met LG en Centercon houdt wat ons betreft voorlopig dus wel stand!

| Leestijd: