LG oplossingen en woordvoerders in de media

De oplossingen van LG hebben de afgelopen maanden diverse keren de aandacht van de media getrokken. Ook werden diverse LG professionals gevraagd om hun visie te delen over onderwerpen als BENG, het regeerakkoord en de stijging van het aantal energiemodules.

Bekijk hier een selectie van de artikelen:

 

Regeerakkoord heeft duurzame ambities voor vastgoed

Het heeft een tijdje op zich laten wachten, maar er is een nieuw regeerakkoord. In dit nieuwe regeerakkoord van Rutte 3 is er veel aandacht voor een schone en duurzame toekomst. 
Met de plannen en maatregelen die beschreven staan in het regeerakkoord, wordt beoogd de doelstellingen uit het klimaatakkoord van Parijs te behalen. Het terugdringen van de CO2-uitstoot krijgt hierbij nog meer prioriteit. Om deze doelstellingen te behalen heeft de nieuwe coalitie ook voor de vastgoedsector ambitieuze plannen. Richard de Waal, Directeur bij LG Air Solutions deelt op Duurzaam Gebouwd zijn visie op deze plannen.

 


Energiebesparing en kostenreductie met innovatieve klimaatsystemen

Voor hotels is een comfortabel klimaat essentieel. Tegelijkertijd spelen de energie- en operationele kosten een belangrijke rol voor hoteleigenaren. De HVAC-oplossingen van LG bieden hotels diverse mogelijkheden op het gebied van comfort en energiebesparing. Bekijk de video over de energiebesparende oplossingen van LG op Hospitality Management.

 

Betekent BENG het einde van natuurlijke ventilatie in woningen?

Gaat BENG bijdragen aan de te behalen klimaatdoelstellingen? Worden gebouwen door BENG straks alleen nog maar functioneel ontworpen? Onder meer deze vragen kwamen aan de orde tijdens de Round Table over BENG. Jeroen Kleijn, key accountmanager bij LG Electronics Benelux sloot aan en deelde zijn visie. Benieuwd naar de uitkomst van deze round table? Lees het hele artikel op Duurzaam Gebouwd of Raam en Deur, het vakblad voor raam, deur en geveltechniek.


Energiemodules schieten als paddenstoelen uit de grond

In een energiemodule zijn alle relevante installatieonderdelen voor de woning opeengepakt. Maar er valt nogal wat te kiezen. Richard de Waal, Directeur bij LG Air Solutions Benelux deelt zijn bevindingen wat betreft het concept van energiemodules, de beste plek om een energiemodule te plaatsen en kosten efficiëntie met Installatie Journaal.

| Leestijd: