LG toont duurzame oplossingen tijdens Building Holland 2018

Ook dit jaar neemt LG deel aan hét 3-daagse innovatie evenement voor de bouw- en vastgoedsector, Building Holland. Tijdens dit event, dat plaatsvindt van 17 tot en met 19 april in de RAI Amsterdam, toont LG de nieuwste oplossingen voor de woningbouw en vastgoedmarkt.

Verschuiving in focus

Duurzaamheid is sinds enkele jaren een belangrijk thema binnen de bouw- en vastgoedsector. Ook tijdens Building Holland zal er veel aandacht worden besteed aan dit onderwerp. Er moet namelijk nogal wat gebeuren om op korte termijn adequate en betaalbare oplossingen te bieden voor bewoners, huurders en gebouweigenaren. Dat vraagt om een andere focus. De laagste prijs, beheersing van faalkosten of energiereductie staan niet langer centraal. De focus komt te liggen op het creëren van maximale waarde voor de klant, eindgebruiker en de maatschappij met een product, concept of dienst. Om dat snel voor elkaar te krijgen zijn radicalere innovaties nodig dan we tot nog toe hebben gezien.

Deelname LG

LG vervult in deze transitie een voortrekkersrol. Of het nu gaat om het energieneutraal maken van een complete woonwijk, het ‘BENG’ opleveren van een school of een hotel als allereerste in de markt uitrusten met een een all-electric oplossing; LG realiseert het dankzij zijn totaalpakket van warmtepompen, zonnepanelen en energieopslag.

Nieuwsgierig? Bezoek de LG stand op 10.015 en ontmoet onze duurzaamheidsexperts.

Registreer je hier voor Building Holland en ontvang een gratis ticket.

| Leestijd: