Luxe en comfort dankzij LG Multi Split

EĆ©n enkele Multi Split buitenunit kan tot 5 individuele binnenunits tegelijk bedienen

LG gaat door met het wereldwijd uitrollen van passende HVAC-oplossingen voor commerciƫle en residentiƫle toepassingen. Een mooi voorbeeld daarvan is de nieuwe woning van Alberi Junior en Alessandra Rodriguez in Rio de Janeiro, Braziliƫ. Ze hadden een uitgebreid HVAC-systeem nodig dat niet alleen topprestaties kon leveren, maar ook een strak ontwerp en ongeƫvenaard comfort. In deze blog lichten we toe hoe de LG Multi Split aan alle wensen voor deze luxe woning voldoet.

Slimme sensoren verhogen de prestaties en kunnen 30% sneller koelen

Verlichting van de hitte

In Rio de Janeiro zijn de temperaturen het hele jaar vrij hoog en is het leven met airconditioning een verademing. Tijdens het zoeken naar de juiste airconditioning, maakten Alberi en Alessandra kennis met de LG Multi Split en de cassette-oplossingen. Al snel genoten ze van het koele comfort dat werd geleverd door 3 stijlvolle binnenunits ā€“ met slechts 1 buitenunit. De geavanceerde inverter technologie biedt een hogere efficiĆ«ntie en lagere energiekosten. Ingebouwde slimme sensoren die de temperatuur en luchtdruk detecteren, zorgen ervoor dat het systeem elke ruimte 30% sneller kan koelen met een nauwkeurige klimaatregeling.

Verder dan prestaties en comfort

Hoewel Alberi en Alessandra erg enthousiast waren over de prestaties van de LG Multi Split, waren ze met name onder de indruk van de toegevoegde waarde die het systeem biedt. Zo is de Multi Split in staat om 5 binnenunits middels Ć©Ć©n compacte buitenunit te laten werken en konden ze hierdoor de tuin en de ruimte rond het huis beter benutten. Dankzij het brede aanbod aan modellen dat LG biedt, kunnen ze de diverse modellen aanpassen aan het interieur van hun woning met units in de keuken, woonkamer en slaapkamer. De cassette is slechts 13,2 cm dik en kan daardoor makkelijk in het plafond geĆÆntegreerd worden, terwijl de ARTCOOL-wandunit perfect past in het keukenontwerp.

LG ThinQ-connectiviteit biedt altijd en overal toegang tot systeembesturing

De buitenunit werkt met een lage geluidsemissie, zowel binnens- als buitenshuis. Een beschermende coating op de buitenunit zorgt ervoor dat de Multi Split beter bestand is tegen een vorm van corrosie die vaak voorkomt bij vochtige, zoute wind vanaf zee. Bovendien voorkomen sensoren dat water het huis indruppelt en schimmelvorming veroorzaakt. Uitgebreide bedieningselementen en de LG ThinQ-app maken geavanceerde planning en systeembewaking mogelijk. De bedieningsopties zijn altijd en overal toegankelijk voor Alberi en Alessandra; zelfs wanneer ze niet thuis zijn.

Installatie en onderhoud zijn een fluitje van een cent

Huiseigenaren zoals Alberi en Alessandra zijn niet de enigen die profiteren van een innovatieve oplossing als de LG Multi Split. Installateurs en technici profiteren ook van het gemak en de geavanceerde functionaliteit van dit systeem. De compacte en lichtgewicht vorm van de Multi Split maakt de buitenunit eenvoudiger te installeren. Installateurs kunnen het installatieproces stroomlijnen met functies als de bedradingscontrolefunctie, die een melding geeft als de bedrading van de binnenunit niet goed is geĆÆnstalleerd. Met LG MV maken installateurs verbinding met de buitenunit om eventuele storingen direct te signaleren. Dit wordt overzichtelijk weergegeven in de vorm van grafieken. De buitenunit is daarnaast zeer toegankelijk, wat onderhoud en reparaties veel gemakkelijker maakt.

Prestaties en efficiĆ«ntie leveren, dat is waar LG HVAC-systemen het beste in zijn. Het bieden van hoogwaardige kwaliteit voor luxe installaties is wat onze oplossingen onderscheidt. Alberi en Alessandra genieten van de voordelen van de LG Multi Split ā€“ zowel binnen als buiten hun huis!

Ā 

Ā 

| Leestijd: