Media aandacht voor oplossingen en projecten van LG

De afgelopen periode zijn de oplossingen en projecten van LG goed uitgelicht in de media. Vooral de introductie van de Multi V S-unit is door de media goed ontvangen. Daarnaast heeft ook de implementatie van de all electric oplossing bij Shell De Rijp de nodige aandacht gekregen.

Hieronder volgt een selectie uit een aantal artikelen die zijn verschenen:


Shell De Rijp gaat full electric

Tankstationhouder Rik van den Bosch heeft een primeur. Zijn Shell De Rijp is het eerste full electric tankstation van Nederland. Het warme waswater voor de wasstraat en de vier wasboxen wordt met behulp van een midden temperatuur (MT) warmtepomp opgewekt. Een LG Multi V5 warmtepomp onttrekt warmte aan de omgevingslucht welke vervolgens wordt afgegeven aan een warmtewisselaar. Lees hier het hele artikel van Installatie en Bouw.

 

Warmtepompsysteem met warmteterugwinning voor woningen en kantoren

LG Electronics voegt een compact warmtepompsysteem toe aan haar bestaande programma. De Multi V S is een warmteterugwinsysteem met een vermogen van 16,8 kW. De compactheid maakt de unit geschikt voor klimaatbeheersing van woningen en kantoren. Bekijk hier het hele artikel van Installatienet.

 

LG introduceert nieuwe en zeer flexibele Multi V S-unit

LG Electronics voegt de compacte versie van het MULTI V warmtepompsysteem, de MULTI V S, toe aan het bestaande MULTI V-portfolio. De MULTI V S is een unieke unit in de markt doordat het de eerste heat recovery is met een vermogen van 6pk (16,8 kW), waar voorheen 8pk de laagst beschikbare capaciteit in de industrie was. De compactheid van de MULTI V S maakt de unit zeer geschikt voor de klimaatbeheersing van woningen en kantoren. Voor het hele artikel van Installatie en Bouw, klik hier.

 

LG Introduceert nieuwe Multi V S-unit

LG heeft een compact warmtepompsysteem toegevoegd aan zijn Multi V-serie. De Multi V S is de eerste heat recovery-unit in de markt met een vermogen van 6 pk (16,8 kW); voorheen was 8 pk de laagst beschikbare capaciteit. Het hele artikel van Koude en Luchtbehandeling vind je hier.

 

LG Introduceert nieuwe en zeer flexibele Multi V S-unit

LG Electronics voegt de compacte versie van het MULTI V warmtepompsysteem, de MULTI V S, toe aan het bestaande MULTI V-portfolio. De MULTI V S is een unieke unit in de markt doordat het de eerste heat recovery is met een vermogen van 6pk (16,8 kW), waar voorheen 8pk de laagste beschikbare capaciteit in de industrie was. De compactheid van de MULTI V S maakt de unit zeer geschikt voor de klimaatbeheersing van woningen en kantoren. Lees hier het hele artikel van Bouw & Wonen.

| Leestijd: