Ongeƫvenaarde mogelijkheden met de LG Single Split Upgrade

De LG Single Split oplossing heeft een vooruitstrevende reputatie binnen de HVAC industrie als een compacte buitenunit die toch alle prestaties levert. De veelzijdige units kunnen worden gecombineerd in verschillende configuraties om tot een comfortabel klimaat te komen in een breed scala aan omgevingen. Van woningen en kantoren tot winkelruimtes en commerciƫle gebouwen, de LG Single Split is essentieel geworden voor residentiƫle ruimtes en bedrijven over de hele wereld. LG heeft de combinatiemogelijkheden van de Single Split nu uitgebreid om nog meer robuuste en veelzijdige systeemmogelijkheden te bieden.

De geĆ¼pgradede single split zorgt voor meer diverse configuraties in verschillende ruimtes.

Upgrade van de units

Ieder gebouw of ruimte heeft zijn eigen unieke vereisten op gebied van capaciteit en systeemconfiguratie. Alles is afhankelijk van de grootte, structuur en het gebruik van het gebouw. Bij de planning van een nieuwe of aangepaste HVAC-installatie hebben ingenieurs meestal een goed beeld van de behoeften en de structuur van een gebouw om zo de juiste systeemconfiguratie te bepalen. De LG Single Split maakt voor zowel de ingenieur als eindgebruiker dan ook een breed scala aan verschillende systeemconfiguraties mogelijk.

In eerste instantie konden gebruikers met de Single Split al 45 binnendelen met 17 buitendelen bedienen. Dit bood al heel wat mogelijkheden aan systeemontwerpers en gebouweigenaren om hun HVAC-systemen te configureren. Nu is de Single Split-oplossing geĆ¼pgraded om maar liefst 93 binnendelen te kunnen bedienen vanuit slechts 5 buitendelen. Dit is mogelijk dankzij effectievere unitconfiguraties. Deze upgrade geeft klanten dus niet alleen meer opties, maar levert een krachtigere oplossing die de efficiĆ«ntie van het hele systeem verbetert, de hoeveelheid benodigde ruimte voor de installaties vermindert en extra voordelen biedt.

Single Split units optimaliseren de algemene efficiƫntie en prestaties van het hele systeem.

Uitgebreide opties

Single Split buitendelen zijn er in een breed scala aan modellen en capaciteiten om klanten op maat gemaakte oplossingen te bieden en zo aan hun behoeften te voldoen. De H-Inverter high-performance modellen bieden een 17 procent hogere verwarmingscapaciteit bij lage omgevingstemperaturen en een 7 procent hogere koelcapaciteit bij overbelasting.

De breed inzetbare units hebben langere leidinglengtes tot wel 85 meter. De compacte en eenvoudig te installeren units maken daarentegen optimaal gebruik van de installatieruimte en bieden leidinglengtes tot 50 meter. De compacte buitendelen verminderen bovendien de totale hoogte en het oppervlak van de unit met 40 procent, om zo het gebruik van de ruimte te maximaliseren en installatie te vergemakkelijken. In combinatie met de LBK-connectiviteit blijkt de Single Split zo een robuuste en veelzijdige oplossing te zijn voor iedere omgeving. Elk van deze unitmodellen is trouwens verkrijgbaar in verschillende capaciteiten en scoort uitstekend op de SEER-klasse en SCOP-classificaties. Tot slot is er ook aan het milieu gedacht en werkt het systeem met het milieuvriendelijkere koudemiddel R32.

Functies zoals de LG R1-compressor maken van de Single Split een innovatieve oplossing.

Innovatie staat voorop

Net zoals andere LG HVAC-oplossingen biedt ook de Single Split heel wat innovaties. De LG R1-compressor met schaftstructuur en bodemcompressie zorgt er bijvoorbeeld voor dat de Single Split een uiterst stille werking heeft en toch een optimaal rendement levert. Deze hybride scroll compressor van LG heeft een eenvoudigere, stabielere structuur en is ook duurzamer en betrouwbaarder.

Vervolgens is het dankzij de LG Dual Sensing Smart Load Control mogelijk om zowel de temperatuur als de vochtigheidsgraad in een ruimte te detecteren en zo de verdampingstemperatuur naargelang aan te passen. Zo kan de Single Split een comfortabelere omgeving met een hogere efficiƫntie bieden. Ook kan de Single Split tegelijkertijd temperatuur en druk detecteren voor een snellere en nauwkeurigere temperatuurregeling.

Dankzij de LG-systeemsensortechnologie is de Single Split bovendien in staat om de bezetting in een kamer of ruimte te analyseren en de verwarming of koeling daaraan aan te passen, afhankelijk van het feit of er mensen aanwezig zijn of niet. Het systeem kan zelfs worden geconfigureerd om de luchtstroom aan te passen en de gewenste temperaturen te bereiken over een bepaald tijdsbestek, dat allemaal op basis van de bezetting. Met LG ThinQ en een centrale besturing daarbovenop, kan de efficiƫntie, comfort en het gemak van de Single Split niet worden geƫvenaard.

Of het nu gaat om het beheer van een commerciƫle ruimte of het optimaliseren van het binnenklimaat in een woning, de LG Single Split heeft het allemaal. De diverse installatiecombinaties van de Single Split zorgen voor efficiƫntere, comfortabelere en ruimtebesparende oplossingen voor een breed scala aan omgevingen.

| Leestijd: