Therma V Silent Monobloc zorgt voor complete rust

De LG Therma V Monobloc biedt al geruime tijd een betrouwbare oplossing die met alternatieve energie huizen overal ter wereld weet te verwarmen, koelen en van warm water te voorzien. Naast een milieuvriendelijke oplossing die onverwacht sterke prestaties levert, heeft de Therma V Silent Monobloc nog een bijzonder aangename eigenschap. Dit systeem werkt namelijk stiller dan ooit tevoren en dat vergroot de flexibiliteit wat betreft de plek waar de buitenunit geïnstalleerd kan worden. Het zorgt uiteraard ook voor complete rust, zowel binnen als buiten, de klok rond. De belangrijkste eigenschappen van de Therma V Silent Monobloc maken al snel duidelijk waarom een stillere oplossing zo’n wezenlijk verschil maakt.

Therma V Silent Monobloc is gecertificeerd met het A+++ energielabel

De Therma V Silent Monobloc onderscheidt zich van andere toestellen omdat het een stillere, veiligere en slimmere oplossing is. Als lucht-water warmtepomp gebruikt de Therma V Silent Monobloc de buitenlucht om tot 75% van de energie te genereren die ze nodig heeft. In vergelijking met traditionele boilers stoot deze dynamische oplossing gevoelig minder schadelijke gassen uit. De Therma V Silent Monobloc kreeg dan ook het A+++ energielabel. Bovendien gebruikt de Therma V Silent Monobloc ook de milieuvriendelijke koelvloeistof R32 die geen enkele impact heeft op de ozonlaag en zo haar ecologische voetafdruk aanzienlijk verkleint. Als een op zichzelf staande all-in-one verwarming-, koeling- en warm watersysteem, zorgt de compacte unit zelf voor het verwarmen en koelen waardoor er geen koelvloeistof door de hele woning dient te lopen via overbodige leidingen. Deze configuratie is niet alleen stiller en veiliger, maar ook veel eenvoudiger om te plaatsen, zeker bij renovaties of in bestaande gebouwen.

Therma V Silent Monobloc blijft onder alle omstandigheden even betrouwbaar

Zijn prestaties en betrouwbaarheid maken de Therma V Silent Monobloc voor alle situaties ideaal. Het toestel wordt door de door LG ontwikkelde Inverter Technology aangedreven en zorgt zo niet alleen tegelijk voor verwarming, koeling en warm water, maar doet dit ook vier keer zo efficiënt als de gebruikelijke boilers. De Therma V Silent Monobloc is meer dan een krachtige, efficiënte en compacte oplossing. Het systeem kan tot 65°C verwarmd water aanleveren, ook als het buiten tot -25°C is. Om het even wat de weersomstandigheden buiten zijn, dit systeem blijft betrouwbaar. Alle prestaties en instellingen kunnen bovendien tot in de puntjes gecontroleerd en beheerd worden met de aangesloten thermostaatbediening of met een draadloos toestel zoals een smartphone dankzij de ThinQ app van LG.

In de Low Noise Mode blijft het geluid zo beperkt dat het altijd rustig is voor het hele gezin

The sound of silence

De belangrijkste eigenschap van de Therma V Silent Monobloc zit al in de naam. Hij is ‘silent’, echt heel stil. In de Low Noise Mode, produceert dit systeem slechts 32 decibel, dat is nog stiller dan een bibliotheek. Dat creëert meteen rust in de hele omgeving, zowel binnen als buiten. Zelfs als het toestel binnen een straal van 4 meter van de buren geplaatst wordt, is er van geluidshinder geen sprake. Dit vergroot de zone waarbinnen de buitenunit geïnstalleerd kan worden zonder dat iemand last heeft van het geluid.

De lage geluidsuitstoot vergroot de flexibiliteit bij het installeren

De Therma V Silent Monobloc biedt woningen betrouwbare prestaties in combinatie met een stillere en rustigere omgeving. Maak zelf kennis met de kracht, efficiëntie, het gemak en de stilte van deze innovatieve HVAC-oplossing.

| Leestijd: