LG Academy

"Kennis maakt het verschil, schrijf u daarom vandaag nog in!"
Inschrijven voor de LG Academy

Kennis is voorsprong

En daarom willen wij onze kennis op het gebied van klimaatsystemen, trends en ontwikkelingen binnen de huidige markt graag met u delen op onze LG Academy in Amstelveen.

Blijf uw concurrenten voor!

Wilt u uw kennis up-to-date houden om aan de vraag van de klant te voldoen? Wilt u uw concurrenten voor blijven? En wilt u samen met vakgenoten meer leren over onze producten? Dan bent u van harte welkom. Naast dat u op onze LG Academy meer leert over onze producten, geven wij ook speciale seminars over actuele thema’s (zoals het inzetten van social media voor uw bedrijf) en bespreken we de actuele wet- en regelgeving op het gebied van subsidies.

Kosteloos

Nóg een leuke bijkomstigheid: de trainingen op de LG Academy zijn gratis. Het kost u alleen een beetje van uw tijd.

Training op maat: bepaal zelf de inhoud en uw leerdoelen

Naast de algemene training, organiseren wij ook trainingen op maat. U bepaalt zelf de inhoud en de leerdoelen van de training, zodat u zeker weet dat u alleen datgene leert wat u echt wilt leren. Op deze manier kunnen wij gericht helpen bij problemen waar u tegenaan loopt. De trainingen kunnen op onze LG Academy worden gegeven of -als u wilt- op een andere locatie.

Laat u uw kennis bijspijkeren?

Wacht niet te lang en maak snel een afspraak om een de trainingen bij te wonen op onze LG Academy in Amstelveen, want kennis maakt het verschil!