LG Lucht-Water Warmtepomp

Het LG Therma V lucht-water-warmtepompsysteem beschikt over een geavanceerde verwarmingstechnologie die het energieverbruik meer kan minimaliseren dan elke andere oplossing in de markt. Bovendien is het speciaal ontworpen om een prettig woon gevoel en sanitaire warmwatervoorziening te bieden aan zowel nieuwbouw als gerenoveerde woningen.

De groene keuze:

75% van de energie die THERMA V verbruikt, is natuurlijke energie die afkomstig is uit buitenlucht en de overige 25% komt van elektriciteit. THERMA V verlaagt de CO₂- uitstoot aanzienlijk in vergelijking met olie of gasboilers.

Monobloc

De Therma V R32 Monobloc S staat voor "silence" en "supreme". Deze biedt een lager geluidsniveau en is een van de stilste en technisch meest effectieve producten op het gebied van ruisonderdrukking die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

Split

De nieuwe Therma V R32 Split biedt verbeterde verwarmingsefficiëntie en prestaties met R32-koudemiddel. Geïntegreerde watercomponenten in de binnenunit maken de installatie veel gemakkelijker in kortere tijd.

Hydrosplit

De Therma V R32 Hydrosplit wordt alleen met een waterleiding aangesloten. Omdat er geen koudemiddelleidingen nodig zijn, is het een veiligere oplossing voor uw huis, wordt de installatie veel eenvoudiger en bespaart u veel ruimte.

Warmtepompboiler

De Warmtepompboiler met DUAL Inverter Compressor verbruikt tot 74% minder elektriciteit dan een elektrische boiler. Hierdoor is deze niet alleen zuiniger, maar ook een stuk milieuvriendelijker.

Lucht-water warmtepomp cases

Nieuws