<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=454417494919373&ev=PageView &noscript=1"/>
Wilt u niks missen, volg ons dan op:

Service support

Als er vragen zijn over bijvoorbeeld de installatie van een airco, wilt u snel ondersteuning krijgen van iemand die weet waar hij over praat.  

Directe technische hulp

Het serviceteam van LG bestaat uit ervaren mensen met uitgebreide technische kennis over klimaatsystemen. Mensen die uw taal spreken. U krijgt bij ons niet eerst een telefonist aan de lijn, maar spreekt meteen met iemand die u verder kan helpen. En dat allemaal via één centraal nummer: +32 (0)3 747 00 37 of via het mailadres ae.svcsupport@lge.com.

... van een ervaren medewerker

Ons serviceteam staat u bij tijdens onverwachte storingen, beantwoorden technische vragen en assisteren bij het in bedrijf stellen van LG-systemen. En dat allemaal zonder kosten. En voor wie helemaal snel wil schakelen, is er de LG Service App. Hiermee heeft u supersnel een diagnose en oplossing in handen. U kunt de app installeren op uw smartphone en een activeringscode aanvragen via de LG Servicedienst: +32 (0)3 747 00 37.

LG SERVICE TOOLS: SNEL ANTWOORD OP UW VRAGEN

Als u tijdens het installeren van onze klimaatsystemen een technische vraag of storing heeft, wilt u zo snel mogelijk verder. Dat kan met de LG Service App.

LG ACADEMY: VOORSPRONG DOOR KENNIS

Doordat producten steeds veranderen, moet u uw kennis up-to-date houden en dat kan op de LG Academy.

DOWNLOADS

Download hier onze brochures, flyers, leaflets en handleidingen. Tevens kunt u hier ook productfoto’s in hoge resolutie bekijken en downloaden.

5 JAAR GARANTIE

Kwaliteit is top of mind. Omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit van onze HVAC producten, verlengen wij de garantie op alle onderdelen van 3 naar 5 jaar, voor de gehele Belgische markt.