Enkele onderwerpen:

  • Aandachtspunten vóór aanvang installatiewerkzaamheden
  • Werken met LATS HVAC
  • Aanpassen/wijzigen van het systeemontwerp voor & tijdens het installeren
  • Interactive opdrachten
  • Tips & Trucs

Schrijf u in voor deze training

Vul onderstaande velden in en meld u aan voor onze training.

Bedrijfsgegevens

Aantal deelnemer(s)

Deelnemer 1

(de LG trainingen zijn niet toegankelijk voor particulieren)

We verwerken persoonsgegevens conform ons privacybeleid.

U ontvangt direct na het inschrijven een bevestiging per e-mail. Let op: deze kan in uw spam box terechtkomen.
Online

LATS HVAC & Controle op de werkvloer

Om een VRF (Multi V) systeem te installeren is een correcte ‘As Build’ tekening nodig. Een correcte ‘As Build’ tekening zorgt ervoor dat het Multi V systeem volgens specificaties wordt geïnstalleerd, dit voorkomt ‘problemen’ achteraf. Tijdens deze training leert de cursist op een snelle en correcte manier verschillen tussen de ‘ontwerp’ tekening en ‘As Build’ tekening te herkennen, zelf in LATS HVAC aan te passen en te laten controleren. De installatiemonteur kan zo snel anticiperen op wijzigingen die zich voordoen 'in het veld' zonder tijdsverlies terwijl systeemspecificaties worden bewaakt.

 

Enkele kenmerken:

LATS HVAC is een kosteloos te gebruiken software programma waarmee eenvoudig en snel een Multi V systeem ontwerp kan worden gemaakt. Automatische bepaling van leidingdiameters, Y-branch selectie, automatische koudemiddel (bij)vulling berekening, import van warmte/koellast en verwerking hiervan, automatisch gegenereerde rapportage en vooral bewaking van systeemspecificaties.

Doelgroep:

(Hoofd) Installatiemonteur


Er zijn momenteel geen trainingen beschikbaar

Kennis is voorsprong!

Schrijf u direct kosteloos in voor deze en/of meerdere trainingen. Wij kijken er naar uit om u in het komende seizoen te ontvangen en met kennis en kunde het verschil te maken. De trainingen zijn ook interessant voor diegenen die al eens eerder trainingen bij ons hebben gevolgd, want zo snel als de markt verandert, veranderen onze trainingen ook. U leert dus altijd weer iets nieuws.